Om oss

KAMPANJ

 

 

TENS Cefar easy

inkl. elektroder

 

999:-

Medical Book Company

Jan Waldenströms gata 35

205 02 Malmö

info(at)medicalbookcompany.se

040-96 13 12

Följ oss gärna på Facebook

 

ÖPPETTIDER

Vardagar 9.30 - 16

 

JUL & NYÅR

22 dec - 1 jan STÄNGT

5 jan - 9.30-14

 

 

Välkommen!

 

 

Om oss

Från att ha varit en ambulerande bokhandel etablerades Medical Book Company på Clinical Research Center, CRC, i Malmö sommaren 2007. Då som filial till Odontologisk boghandel i Köpenhamn, som grundades redan 1967.

Butikschefen sedan starten i Malmö, Helena Aston, driver sedan våren 2012 butiken i egen regi via aktiebolaget Medical Book Company Sweden AB.

Bokhandelns huvudsakliga syfte är att införskaffa billiga läroböcker till studenterna vid Malmö högskola samt Lund universitet. Huvudämnena är medicin och hälsa men vi lagerhåller även kurslitteratur till flera av de samhällsvetenskapliga utbildningarna och tar ständigt in till fler kurser - allt efter efterfrågan. Vårt mål är även att forskare och sjukhuspersonal inom det medicinska området i Malmö ska få bästa möjliga förutsättningar för studier och arbete.

Medicinska prylar, mer eller mindre nyttiga, har vi också. Vi har även pocketböcker (både på svenska och engelska), barnböcker, presentböcker, vykort och en kontors- och pappersavdelning. Givetvis beställer vi hem om vi saknar just det du söker!

Hos oss handlar alla till studentpriser!

 

 

Välkommen till oss!

Helena & Malin